Klänning? Jag?

Hittade den här och blev kär... rackarns, vad är det som händer?!

Ont i magen...

... därför att igår tror jag att jag blev misstänkt för att ha gjort nåt olagligt... Det sas inget rakt ut, men det kändes så... Fy bubblan! Dumma människa!

Hela den här nyckelhistorien fortsatte igår. "Vaktmästaren" ringde, lämnade meddelande på svararen och berättade att han hade fått in nyklarna och (som jag förstod det) kunde jag hämta den innan kl 13. Men då var jag nästan sen till jobbet redan, så jag ringde dit och undrade om jag kunde komma 10 min sent, men icke... så jag ringde "vaktmästaren" och undrade om det var ok om mamma kom och hämtade nycklarna och det gick bra, men han skulle bara vara på kontoret mellan kvart i ett och ett, så mamma fick ringa till dagmamman och se till att Viktor fick stanna lite längre (han slutar kl 14:30 på fredagar...) och det verkade det ju lösa sig iaf. Men så jag skickade dit mamma, men 13:15 ringer hon och säger att hon väntat sedan 10 i, utan att det är någon där, och han svarade inte i telefon heller... så ingen nyckel after all. Men på måndag! Då jäklar!!

Va i hela...?!

Fick tag på "vaktmästaren" på eftermiddagen ang nycklarna. Var inga problem att jag skulle få dom imorron, förutom att dom inte har lämnats in än!! WTF?! Hon skulle ju flytta redan den 10:e (sa hon iaf), och lägenheten är besiktigad och klar... But no key... Nog för att hon har rätt att behålla nyckeln till kl 12 på måndag, men varför flytta till Stockholm utan att lämna igen nycklarna först? Och göra allt klart liksom?

Nu kan vi snacka anit- klimax... maximum anti- klimax. Har ju visserligen varit inställd på att inte flytta in förrens på måndag, men nu när det verkade möjligt att flytta redan i helgen var det ju mkt bättre...

Solen skiner bannemig!

Tänk att det kan göra en sån skillnad på humöret och orken!? Fantastiskt!
Det kanske blir en tur med Sweetie idag... bäst för henne att hon är på bra humör idag, då hon fick lite kraftfoder redan på morgonen. Hade blandat ordning Pärlas morgonhink, men gick i andra tankar och råkade ställa in hinken till Sweetie ist, så då fick jag ju ge henne lite av henne giva också... annars hade hon väl blivit sur om jag lurat henne så!

Gaah! På söndag börjar min adressändring att gälla!! Vansinningt! Pirr i magen!
Väntar på ett samtal från "Vaktmästaren" för att få reda på om jag kan få nycklarna redan i morron, så man kan börja flytta in redan i helgen ist för att börja med det på måndag...

Skulle egenligen jobbat em idag, men det blev ett byte så jag jobbar i morron ist... det blev två timmar extra också... det tackar vi för.


Ett par konstateranden bara...

  • Det är inte alls långt till flytten nu. Min lägenhet - min ensamhet.
  • Fick höra "It's alive!" i helgen... Va 17?! o.O
  • Jag vill ha smiley- gubbar.
  • Jag är inte riktigt klar med packningen än tydligen. Lite här och där så hittar jag nån liten sak som jag missat.
  • Jag saknar motivation till att rida helt och hållet...
  • Facebook är ett gissel och magont är inte heller kul.
  • Vissa människor borde man bryta kontakten med helt...

Så bor man i en väska igen då.



Nu är nästan allting ner packat i kartonger. Alla mina prylar... utom lite kläder och sådan jag kan behöva under veckan.
Det gick rätt fort också. Bara tre kartonger ju. Resten har ju aldrig blivt uppackat utan ligger kvar i sina lådor uppe i frigeboden... det ska bli spännande att packa upp det. Se vad det är jag packade ner för typ tre år sedan.



Första hyran är betald också. Vuxenpoäng i massor till mig! Nu återstår bara att hämta ut nyckel och själva flytten! Det verkade inte vara omöjligt att få nyckeln lite tidigare heller, så jag kan flytta in i helgen ist för på måndag.
Ahh! Pirr i magen!!

Är i stort behov av bokhyllor... men har inte velat köpa några ännu, innan jag har hunnit mäta och dona...

nä, nu ska jag och bror svänga ihop några minicupcakes tror jag.


Ett löfte.

Läste på nåns blogg om hur glad hon blev över ett paket från en vän, så glada vill jag göra min vänner också, därför ska jag ta mig i kragen och vid tillfälle skicka såna små paket jag också!

Staden med mamma

Yes! Blev väckt av mamma vid halv åtta imorse.. död. Sen efter lite morronbestyr så for vi iväg, lämnade bror hos dagmamman och for till stan. Härnösand. Började med att vara på ica och handla massa mat. Det blir Öyvinds fläskfile med chips till middag idag, och maräng sweiss till efterrätt! Och så hittade jag ett diskställ i trä långt in på en hylla under en massa tvättsvampar, så det bidde ett sånt också! Sen Lidl vi träffade Harry L och surrade lite strunt, stackarn hittade inget kokkaffe till kasken!! "Jaha, ja man får väl vara utan kask då..."
Hämtade ut mina böcker på kiosken! Dom är så fina!



Var längesen jag köpte nya böcker nu, de senaste fynden har gjorts på Erikshjälpen, men dom här är alldles olästa! Det blev Svärdet och spiran av Ken Follett (Världens bästa bok!), Dödlig strid av samma författare, Vägen av Cormac McCarthy och Sirila gentlemän sökes av Karin B. Holmqvist. Är mitt uppe i första delen av Svärdet och spiran (Stormarnas tid) men jag måste nog göra ett avbrott för att läsa dom andra! Dom är 'bara' på ca 200 sidor/ styck så det ska nog inte ta lång tid!
Nästa projekt för dagen blev att springa in på Kicks och köpa matt nagellack! I love it! Det är dock lila, men så pass mörkt att det ser ut som svart. Det blev även ett armband i läder och en ansiktskräm.
Sen Åhlens och fyndade cupcakesformar, 100st för 50kr. Röda med vita hjärtan på.



Ett ord - JULCUPCAKES.

Sen var vi på Wirströms och åt varsin Nyttig- macka! Dom är så himla goda!! Jösses... Nåt grovt och segt bröd, med lite grönsaker, äpple, brieost och keso på. Mumma!
Vi var upp på Dollarstore en sväng också och jag köpte små skålar som ser ut som cupcakesformar


Det börjar gå lite överstyr det här! Blev tom lite sugen på julgranspynt som såg ut som cupcakes!

Hade tänkt rida idag... men det är så himla tråkigt väder... kallt och ruskigt, så det blir nog inget, och nu är det lite för sent... kanske blir en lite tur efter maten.

Strax kommer Henke och då blir det middag.


Torsdag är det idag va?

Jo jag tror det.

Bakade ju muffins igår. Dom blev himla goda bägge sorterna, men jag gillade Apelsin- och mandelmuffinsen bättre än dom med kaffe och nötter, som däremot var mammas favorit. Har inte receptboken tillgänglig just nu, men dom kommer imorron.

Ridning var det igår också. Och det gick åt pipan skulle man kunna säga... Kom nån budbil bakom oss redan 300 meter hemifrån, och då snodde hon runt på vägen och studsade, men vi hittade en avfart och studsade vidare på den ist så bilen kunde köra förbi. Men då var det redan försent, blir hon rädd för nånting i början är allting farligt efter det... stenar, grenar, allt och ingenting... Och hon skulle bara galoppera... galoppera galoppera galoppera... noll koncentration. Jaja, vi kom tillbaka hem hela och rena iaf.
Tre bilder från gårdagen. Lite suddiga dock...

Ny grimma, tjusigt!



Idag har jag faktikst bakat muffins igen, mixtrade lite med apelsin- och mandel receptet.
Har gjort en flyttanmälan! Ahh! Nu är det snart dags!
Sen for vi till Sundsvall. Först Bergsåker och travshopen, fick nya cabejo- paddar av mamma! Tack och tack! Lämnade av Erika på tågstationen. Sen vidare till Skönsmon och kusin Mikael för att hämta en klöspelare till kattskrällena. Ska bli spännande att se hur det går att montera ihop det hela utan att veta hur den ska se ut och utan bruksanvisning!
Sen for vi till Birsta, till Biltema för att köpa nå grejjer till bilarna och finkan, men av allt vi hade på listan var det typ 3 saker som fanns inne... men lite annat hittade vi också, som lunchlådor och en hushållspappersrullehållare till mig och bilschampoo och fryspåsar till mamma.
Sen kunde vi ju inte lämna Birsta utan att vara in på hööks en sväng också. Och dom har rea på vintertäcket jag vill ha åt Sweetie! Rackarns... ska jag bli tvungen att investera i det kanske?

Om man ligger på magen och stretchar nacken framåt, och sedan blir yr när man tittar framåt igen... vad är det för fel på en då?




Dagen igår och dagen idag

Dagen igår innebar jobb, och det måste ha varit den värsta heldagen jag varit med om. Eller ja, förmiddagen gick ju väldigt bra, och större delen av eftermiddagen också, det fanns något att göra hel tiden och det var trevliga kunder. Men sen vid fyratiden, då försvann all min energi. Poff! sa det så var den borta. Och där stod jag utan nånting att pigga upp mig med. Ingen RedBull, inte ens minsta lilla godisbit, frukt eller nåt... och så kom det kunder med en massa svåra frågor om fettsyror i hundmat och saltstenar till grisar. Men det ordnade upp sig och jag tror nog dom blir nöjda, grisarna, hunden och ägarna. Men nu är det inget jobb förrens på lördag, så kan det gå. Men det passar alldeles utmärkt då momma är hos Camilla och vi är hundvakt, och Sweetie kan behöva sig ett par genomkörare.

Dagen idag började redan kl 7 då jag glömt stänga larmet på telefon... Milda flög upp och kunde bara somna om i korta stunder efter det, så det var inte lönt att försöka sova vidare själv heller...
Var ut i stallet och matade och slängde ut kreaturen. Började fylla vatten i hagarna också, och kom glömde av det en liten stund, så nu är det en lite pöl ute på gården. Hoppsan!

Förutom ridning så står bakning på schemat idag. Ska prova två nya recept från min nya muffinsbok, Apelsin- och mandelmuffins (de är både gluten- och mjölfria, från kapitlet Vardagsmuffins) och Muffins med kaffe och brända nötter ("En himmelsk smakupplevelse". Kapitel: Lyxiga muffins).
Och nu kom mamma hem med ingredienserna! Återkommer!

Vilken helg!

Har gjort absolut inget! Ingenting. Nada. Bara funnits till.

Är lite dumt egentligen, är ju på helgerna man ska umgås med allt och alla. Men va 17, när jag inte träffat Henke på en hel vecka, då vill jag bara umgås med honom, utan att ha andra i vägen. Bara honom! Träffar ju en massa folk på jobbet ju, räcker inte det?!

Idag har jag fått reda på att mina böcker är på G iaf. Och det var verkligen på tiden! Beställde dom förra tisdagen ju. Längtar tills dom komma!!

Två veckor kvar tills flytten nu!! Ahh! Skräckfylld förväntan är en mkt bra beskrivning av känslan i magen!

Seeeg...

Är så himlans seg idag. Vi vaknade vi halv 7, jag med ryggont och Henke med axelont så vi klev upp då och åt lite frukost och kikade på tv, drog igång en maskin tvätt till och med. Sen somnade jag om på soffan ett par timmar.
Henke for iväg för att avsluta nåt mekjobb han började med igår, och sen har timmarna bara flugit förbi utan att jag gjort nånting...

Har testat en gång till att göra en rosettfrisyr, men det går inget vidare. Mitt hår är nog aningens för kort tyvärr... men det är ju inte så himla svårt egentligen, om man skulle haft tillräkligt långt hår alltså...

Nä, nu ska jag ringa Henke och höra vars han tagit vägen.

Dags att sova kanske?

Ska ju upp tidigt imorron, hua. Jag som har blivit sån jäkel på att somna om. Imorron börjar jag kl 9, och slutar kl 12. Och det ska man väl klara av tycker jag.

Sen är det helg! Och efter jobbet blir det ridning! Hell yeah!!

Och för övrigt är jag nu djupt inne i en Lasse Lindh- period. Helt galet...

Marilyn Manson - Arma-Goddamn-Motherfuckin'-Geddon


Det är konstigt med mig.

Blir så le på mig själv när jag var och varannan dag hasplar ur mig nåt utan att tänka, och senare kommer på att "Fan, det där kunde nog misstolkas som dumt/ otrevligt/ rent av elakt." fast det aldrig är meningen. Tusan, jag vågar ju inte säga nåt elakt till folk ju... och vad värre är, när jag väl kommer på att det kan ha blivit fel, då har jag inte ryggrad att erkänna det heller. Då går jag runt och mår illa ist för att nån kanske tycker jag är dum. Jag vill inte vara dum, åsså kanske folk tycker att jag är det ändå... Skärpning tamefan. Dags att börja tänka efter innan jag öppna käften...

Torsdag - veckan är alltså snart slut!

Hade tänkt att vi skulle ta oss samman och röja lite i paddocken idag, men det verkar inte bli så. Jag hade ju även tänkt att då skulle man ju kunna rida där i morron efter jopbbet. Men det går ju ändå, om jag fortfarande känner för det då. Men det skulle ju vara behövligt...
Igår var vi ute på en liten bustur, fast lite allvar var det också. Fick riva i lite åt henne ett par ggr för tt hon skulle skärpa sig, och sne gick hon som en kanon. Vi tog den längsta galoppsträckan vi gjort på mkt länge och det märktes att hon blev trött, men med lite övertalning högg hon i och jobbade hela vägen upp. Och var ganska stum i benen i skritten efter, men det gick över förvånandsvärt snabbt. Och vi hann med en galopp till, den bit som Sweetie tycker jobbigast/svårast. Först är det raksträcka, ca 10 m, coh plant, sen går det uppåt 3-4m och direkt när man kommit upp är det en korsning så det blir vänster sväng och det börjar luta nedåt. Och igår höll hon en någorlunda samlad galopp hela vägen! Tidigare brukar hon alltid ha tappat galoppen antingen redan i svängen, eller så sen när det börjar luta nedåt. Hon börjar kännas rätt stark nu, hon lägger inte av för några små hinder som nerförsbackar eller kurvor. Varken i galopp eller trav.

Erika tyckte vi var löjligt matchade igår också... Gråa lindor, grått schabrak och grått fleeceskrittäcke. Och jag hade gråa ridbyxor till och med, det kom jag på nu, tänkte inte på det då!
Men alltså, om jag kan matcha varför ska jag inte göra det då? Skrittäcke i fleece har jag bara ett så det blev bara som det blev med det, men om jag har ett grått schabrak på sadel redan, och så ska jag välja mellan att antingen ta grå lindor eller bruna, eller gula, eller blåa, eller beiga, varför ska jag då ta någon annan färg än grå? När jag har matchande lindor till nästan alla schabrak, varför inte matcha då? Det ser ju finare ut då!
Yes! Vi matchar till max! Vi kanske inte kan så mkt men vi kan ju iaf försöka se bra ut medans vi gör bort oss!

Nä, nu ska jag spöa Henke i en Patiensduell på messenger!


Mammas tårta...

...blev rätt lik Henriks tårta, med blåbärsmousse och vaniljmousse, och täckt med ganache.

Recepten till blåbärsmoussen och ganachen.

Vaniljmousse
200g naturell färskost
200g vaniljyoghurt
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
3 dl grädde
5 gelatinblad

Blanda färskost, yoghurt, socker och vaniljsocker.
Blötlägg gelatinbladen.
Vispa två dl grädde. Hetta upp 1 dl grädde och smält gelatinbladen i grädden.
Blanda ner gelagtingrädden och den vispade grädden i färskostblandningen.
Låt stå i kylskåp och stelna och använd sedan som fyllning i tårta.

(Receptet kommer, som oftast, från Toves tårtblogg)

Kvällens musik

 









 


Jobba jobba!

Yes box, blir rätt mkt jobb den här veckan. Två heldagar, måndag och tisdag, ledig onsdag (Yay!), och sen halvdagar torsdag och fredag. Och ledig lördag (Dubbel- yay!).  

har bytt bort en dag i v45 med Anna, vill kunna komma ordning lite i lgh den veckan. Och vara hemma och passa katterna framförallt! Annars kanske man kommer hem och dom har levt loppan, och det är ju sällan skoj.
Det är inte långt kvar nu, tre veckor "bara". Känns bra att det mesta är fixat redan, som soffa, säng, köksmöbler och lite användbart småplock.

Nä, en RedBull och en snus på det här så!

Lasse Lindh

Överlever du Härnösand, överlever du allt.


Nu har man lite flyt :)

Fick en spotify inbjudan av Jossan.

Och så har jag letat rätt på ett klösträd till tigrarna! Tack Kusin Mikael! Ett som jag har sålt till honom tom, fast jag kommer inte ihåg hur det såg ut, men det är ju inte hela världen. Det är ju iaf ett stort, från golv till tak.

Helst skulle jag vilja haft ett sånt hära:


Men det går lös på 2800kr ungefär... så det får vänta... men killarna skulle nog gillat det!
(Bilden är lånad från pet-food.se)

Söndagmorron

Har sovit dåligt i natt, igen. Ligger på soffan och är så himla trött, men så fort jag kommit i säng så är jag tvärvaken. Och har ont i ryggen och axlarna...
Nu ska jag mysa till det i soffan och titta på lite tv!

Chibba...

...dipp, ett glas Cola och datorn... det är vad jag har här hos mig i soffan! Men nu ska jag slita migf från den sistnämnda för att kika på Comedy Fight Club ist!

Nu!

På ica i Söråker har dom börjat med julmust!!


Fredagsmys

Jobbet gick bra idag, fick rätt mkt uträttat tycker jag. Men ännu återstår 4 timmars jobb i morron innan arbetsveckan är slut. Jobb jobb jobb och jobb.  Fast det är ju roligt å. Och pengar är ju bra o ha dom också!

Blev middag på Frasses idag, jag, mamma och Viktor. Sen hem och ta in hästarna. Och Isaac fick sig en dusch... långhårig katt och dålig mage går inte bra ihop...
Sen har vi tittat på tv och ätit godis. Jag investerade i en strut Åre choklad idag, blåbärtryffel. Nja... ännu är det citron som är favoriten. Och så den där mystiska biten som fanns i blandstruten som jag köpte till påsk som jag inte kommer på vad det var. Trodde det var Whiskeytryffel, men icke... ja ja...

Nä, om man skulle försöka sova?

Henriks födelsedagstårta

Hann inte at någon bild innan den var slut, men skriver receptet ändå!

Nutellagrädde
200g Nutella
3 dl grädde

Vispa grädden. Blanda ut nutellan med lite ovispad grädde, och blanda den sedan med den vispade grädden. Vispa till den är riktigt fluffig, låt sedan stå i kylen en stund innan det brer den på tårtan.

Ganache
150 g mörkchoklad
1 dl grädde

Hacka chokladen, och lägg den i en värmetålig skål. Värm grädden tills den nästan kokar, och häll den sedan över chokladen. Rör tills chokladen smält och ställ ganachen sedan i kylen tills den tjocknat.

Blåbärsmousse
200 g blåbär
0,75 dl socker
1 tsk vaniljsocker
4 gelatinblad
100 g färskost
2 dl vispgrädde

Blötlägg gelatinbladen. Mixa tinade blåbär. Hetta upp en del av blåbärsmoset och smält gelatinet i det. Blanda resterande blåbärsmos med socker, vaniljsocker och färskost. Häll i gelatinblandningen. Vispa grädden och vänd försiktigt ned också den. Räcker som fyllning i en tårta på 24-26 cm i diameter.

Recepten är lånade från Tove.

Fredag!

Fast så himla häftigt är det väl inte. Jag jobbar ist för Anna, kl 12- 18, o så ska jag jobba i morron också... så det har kört ihop sig med Hs kalas... vissa kan inte komma i kväll, och andra kan inte komma i morron... kanske blir två kalas helt enkelt!

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Henriks födelsedag! Hurra hurra hurra!! 26 år blir han idag. Jag har bakat och stått i hela dagen känns det som. Blev en tårta med nutellagrädde och blåbärsmousse, spacklad med chokladganache. Mycket lyckad komination måste jag säga. Och så har ja bakat Rocky roadcupcakes (chokladcupcakes med marsmallows, vit choklad och mandelspån i), men dom har vi inte smakat än.

Idag har jag även hämtat min nya dator på okq8. Den är så fin. Samsung NC10, vit, en "bloggdator" som syster kallade det.

At work...

Skolkar lite då det inte finns något att göra för tillfället. Inget jag kommer på iaf... 

Att vara ledig på lördag verkar inte gå något vidare... har inte fått nåt klart besked ännu, men det verkade inte lovande i morse... återstår att se. sen är det väl inte hela världen heller, men man kan ju ha roligare på kalaset på fredagen om man inte ska upp och jobba sedan.

Jag dras med en rejäl huvudknackning, som Micke kallar det. Alltså huvudvärk om jag översatt det rätt... har tagit en Ipren men den verkar inte vilja hjälpa. Kanske får komplettera med en alvedon.

Mkt tanter här idag. Roligt roligt! Hade ett relativt långt smtal med en tant imorse, skulle bara meddela att en vara hon frågat efter kommit nu, men det blev tal om hästen hennes (21-årigt fullblodsto som hon fött upp själv nere i småland men nu bodde dom här uppe) och hennes inneboende svärson (som ligger i skiljsmässa, men det hade hon inget emot) och hans nya häst (som mobbade hennes häst, och som hade så fina ögon), så det piggade ju upp på morgonkvisten må jag säga. Jag gillar tanter! Glada, trevliga och spralliga tanter! Sån ska jag också försöka bli. Inte nån bitter och tvär gammal kärring inte!

I morron jobbar jag bara eftermiddagen. Fint.
Och Henke ska på arbetsintervju! Hoppas hoppas att det går bra!! Erfarenheten kan dom ju inte klaga på iaf, han har ju aldrig gjort nåt annat än skruvat i motorer. Men nervös är han, vi var tvugna att åka till Birsta för att köpa nya kläder åt han och han har klippt sig och donat på. Sötöga!

Måndagmorron.

Jajjemen... Och det är ju sällan särskilt roligt. Men jag är ledig och har fått en ordentlig sovmorron så det är inte så illa faktiskt.

Iveckan blir det jobb tisdag, onsdag och lördag. Men jag hoppas att jag kan byta bort lördagen. Henke fyller år på torsdag ju, och tänkte ha sitt kalas på fredag nämligen. Och det är ju ingen jättehit kanske att jobba dagen efter. Men inget är ju omöjligt!

Och eftersom han fyller år, får jag en anledning at baka tårta!! Tro vad jag ska hitta på åt honom i år, förra året blev det en chokladbotten, bara jordgubbar som fyllning och spacklad med ganache. Och vanliga citroncupcakes med creamcheesefrosting.
I år ville han ha nutellagrädde som en fyllning, och den andra blir nog vaniljsås. Ochs så en vanlig ljus sockerkaka som botten, och spacklad med ganache. Han gillar ju choklad, oh vill inte ha den täckt med marsipan.
Och så ska jag se om jag kan hitta nåt recept på cupcakes med nötkräm i, för det var också ett önskemål. Eller så tar jag ett ur min nya muffinsbok, som innehöll finhackade kanderade nötter. Tur jag är ledig på torsdag, för det verkar ju som om jag kommer ha rätt fullt upp ändå!!

Kanske ska baka några muffins och bjuda på på jobbet också!?

Nä nu ska jag packa ihop lite saker och åka hem till mamma och pappa.

Seg- Söndag

Vi har inga planer för dagen... vi får se vad det blir. Lutar nog åt att det bara bli passitivitet i soffan farmför tvn med nån film. Och så ska jag börja plocka ihop lite av mina saker som jag har här hos Henke, som jag ska ha i lägenheten ist.

Gillade 'The Dark Knight' skarpt. Fast det var lite distraherande att veta att Leadger tog livet av sig efteråt...

Åh! Jag fyndade på bokrean häromdagen. 'Morberg' och 'Muffins'.

Panik

Ja, det blev lite panik idag. Eller inte så lite kanske... dumt. Det var länge sen sist jue. Men det gick över ganska fort. Och vi redde ut det. Henke och jag.

Har mest tagit det lugnt idag. Väldigt passivt. Men vi har hunnit med att vara till Birsta en snabbis. Henke uppdaterade sin garderob inför sin arbetsintervju i veckan. Sen blev det onyttig middag, en runda på Ica Maxi, en tur ut till svärfar och Garaget i Lögdö, och SEN åkte vi hem.

Jag har blivit nagellacksberoende. Och jag väntar fortfarande på att det Isa Doras matta svarta lack ska dyka upp på kicks... Och så måste jag köpa en ny liten nessesär att förvara mina lack i, den nuvarande har snabbt blivit för liten!

Nä, nu började The dark knight!!

RSS 2.0