Va i hela...?!

Fick tag på "vaktmästaren" på eftermiddagen ang nycklarna. Var inga problem att jag skulle få dom imorron, förutom att dom inte har lämnats in än!! WTF?! Hon skulle ju flytta redan den 10:e (sa hon iaf), och lägenheten är besiktigad och klar... But no key... Nog för att hon har rätt att behålla nyckeln till kl 12 på måndag, men varför flytta till Stockholm utan att lämna igen nycklarna först? Och göra allt klart liksom?

Nu kan vi snacka anit- klimax... maximum anti- klimax. Har ju visserligen varit inställd på att inte flytta in förrens på måndag, men nu när det verkade möjligt att flytta redan i helgen var det ju mkt bättre...

Kommentarer
Postat av: Ida

Fy fan vad drygt.

Var liknade när vi skulle flytta.. Vi fick nycklarna en fredag. Åkte dit och skulle låsa upp och liksom NJUTA av våran lägenhet..

Då passade inte nycklarna. HAHA vi hade fått fel, och kontoret hade stängt. Måndagen hade kontoret stängt och tisdagen var kärringen som skulle lämna ut nyckeln på nått möte hela dagen, så vi fick dom inte förrns på onsdagen.. Dock ändå typ två dagar tidigare än beräknat.

Men ändå. :D Drygt!!

2009-10-29 @ 21:19:46
URL: http://idizar.blogg.se/
Postat av: Emmz

haha..okej då :P men Annna...nu är de fan nära alltså! :D

2009-10-30 @ 21:08:26
URL: http://emmanordinsliv.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0