Tillbaka från Birsta

Och det var kul! :) Vandrade genom IKEA och köpte glasen till momma i födelsedagspresent. (Finner det MKT otroligt att momma läser min blogg, och därför kan jag skriva vad det är. Och jag hoppas verkligen att ingen skvallrar!) Vet inte om hon blir nöjd, då dom är lite annorlunda. Men önsemålet var ju ölglas på fot. Och det är det!
Sen var vi in på Kick och jag köpte Carolina Gynnings parfym!! Me love! Och den ligger i en sån fin liten ask! Jag är ju svag för sånt, så om jag nu känner mig själv så kommer jag ha kvar själva flaskan i asken ett bra tag framöver.

Sen var jag så himla snäll att jag köpte Tingeling- skivan till hjärtat!

Efter det var vi på MediaMarkt och Elgiganten och kikade på telefoner, men som väntat var det ingen som föll mg i smaken. Vill inte ha pekskärm, mp3- spelare o sånt jox. Inga special effekter!

Nä, nu ska vi nog ta och åka upp till Häggdånger. Har varit och köpt strips så jag kan göra Hildas hage rymmningssäker till 100%!




Måndag

Hua! Tittar på Djurpolisen i Houston och dom räddade en häst som var i typ samma skick som Sweetie var, och det var inte långt till tårarna. Måste krama på Sweetie när jag kommer hem!
Och så tog dom hand om en katt som vägde lika mkt som Isaak, och tyckte att han verkligen behövde gå ner i vikt! ;)

Idag blir det Birsta. Om jag bara kan övertyga Henke om hur kul det kommer bli! ;)

Film, Facebook och övriga internet...

Allt i en salig röra. Madde lurade mig att gå med i nå Farmville på Facebook, så nu håller jag på med det. Samtidigt försöker jag titta på Sagan om konungens återkomst, är delen med stora jättespindeln nu, och den gillar jag inte! Hua! Mitt i alltihopa sitter jag vid datorn och kikat runt lite överallt, på bloggar och annat. Det går ju så där.
Hjärtat somnade på soffan, men vaknade för en stund sen med ett skrik. Han drömde att Gollum höll på att förstöra KingCaben. Stackers hjärtat har mardrömmar! Sötöga!

Tänkte jag skulle ta itu med bilderna från semestern också. En del ska framkallas, tillsammans med en del andra bilder. Och sen ska jag väl försöka dela med mig av en del här också...

Imorron blir det nog en tripp till Birsta. Ska försöka hitta en födelsedagspresent till momma. Hon fyller 70 på fredag, och ville ha nya (öl)glas i present. På fredag skule hon ha middag för barn och barnbran också, och där räknas ju jag in, men hon skulle ha den vid kl 16, och jag jobbar ju till kl18, så det blev ju inge bra. Men jag hinner kanske hem till efterrätten iaf!
Och så ska jag ev kila in på typ Elgiganten ochg dom, och kika på lite telefoner. Se om det 'r nån som faller i smaken... tveksamt.

Imorgon är tanken att jag ska börja ett sk "nytt liv" igen... ska (göra ett gott försök att) sluta äta godis och annat strunt, dricka läsk och så... och skärpa till mig med motionen! Jösses... men om det blir någon diet har jag inte bestämt mig för än. Lessnade ju rejält på LCHF (även om jag fortfarande hoppar över pasta, ris och potatis etc till vissa måltider), det är ju fett- delen som tar emot.
Såg nån reklam om nåt piller, 30 days tror jag, som kanske skulle vara nåt... ajja, den som lever får se. Eller kanske skulle prova typ Nutrilett eller NaturDiet? Som sagt...

Nä, film vare.

Söndag

Inventeringen igår gick ju bra. Inte alltför roligt att räkna alla hundleksaker, och hundtugg. Men Erika gjorde det bra. Inte alltför svårförtjänta pengar!

Jag har beställt min personliga almanacka nu! Den är så fin! Hoppas bara att den är lika fin när dom kommer om två veckor också... annars vet jag inte vad jag gör! Hade lite beslutsångest om färgen.. grön eller rosa? Rosa eller grön? Det bidde rosa! Med små fåglar på. Och så valde jag till en "veckans träning"- ruta, som en liten påminnelse... eller som en finne i arslet, kanske man kan uttrycka det. Gapar den rutan tom, är det ju inge skoj...

Min telefon verkar sjunga på sista versen... eller iaf sista refrängen. Det harf dyckt upp nå slags ränder längst ned på displayen som jag inte gillar... fröst var det bara en som ibalnd var heldragen och ibland syntes bara lite spår av den, men nu är det typ tre stycken... två vita och en rosa. fast den rosa kan ju vara som det ska, eftersom layouten är rosa... iaf så har den övre börjat störa texten också.. det gillar vi inte! Men jag vill ju inte ha nån ny telefon! Hör och häpna. Den börjar ju bli rätt sliten dock. Men så har jag ju faktsikt haft den i nästanb tre år också, det är nog min äldsta ägodel! Och jag har inte tröttnat på den! Fascinerande! Vet inte om sånna här säljs längre heller... annars skulle man ju kunna köpa en likadan, men dom var ju på väg bort redan när jag köpte den så det verkar ju tveksamt... och att köpa en ny likdan känns ju dumt. Lägga pengar på nåt som jag ju redan har! Jaja, får fundera lite till på det dära...

Var in en sväng på marknaden i Härnösand igår också innan inventeringen. Verkligen inte imponerande... men så är det ju alltid med den som är på hösten. Bara kläder, kryddor och dammsugarpåsar. Fast det bidde 10 par strumpor iaf. Och munkar!

Sen ska jag ta och skicka iväg Maddes födelsedagspresent också. Den som inte alls känns "rätt", men som jag kände lite panik inför att hinna hitta... ajja... den kan ju förhoppningsvis pigga upp lite en tråkig dag ändå!

Nä, nu ska jag gosa lite!

Lördag

Så var vi hemma igen från fjällen då! Det har varit så himla skönt! Riktigt jäkligt, då och då, men helt klart värt det! Fy bubblan!!
Vi åkte på lördagkväll, efter vissa förseningar. Stannade och sov i bilen strax söder om Åsele, kl 5 på söndag morron for vi vidare. var framme i Fatmomakke runt 8, och en halvtimme senare så bar det iväg ut på vandring. Mot Marsfjällskåtan. I regnet. Vi stannade ungefär halvvägs upp och åt lunch. Sen trasakade vi vidare i regnet, men när vi kom upp till kåtan så sprack det upp. Solen tittade fram! Dock var Marsfjället dolt i dimman. Vi satte oss i kåtan och eldade och torkade, väntade på att dimman ev skulle lätta, och åt tidigt middag. Hundarna slocknade som ljus. När dimman väl lättade över fjället så var kl så pass mkt att vi inte skulle hunnit upp och sedan ner igen, så vi bestämde oss för att bara gå hela vägen ner till Fatmomakke igen (Men nästa år!!). Alldeles när vi var på väg att gå kom två grabbar till som också ville torka upp efter att ha sovit i vindskydd den natten. Surrade lite med dom, och dom tyckte vi gjort det bra som gått upp på 4 timmar (7 km).
På väg ner gick det mkt fortare. Medlut och solsken gör en stor skillnad. Stannade till lika mkt ungefär, och ändå så gick det på tre timmar att gå ned.
Och fy bubblan var slut vi var när vi kom ned. Bilen var så himla vacker där den stod och glänste i kvällsolen! Bytte om lite snabbt på parkeringen, och gav hundarna mat. Sen for vi och letade efter en tältplats.
Tänkte slå upp tältet vi trappstegsforsarna, men där fanns ingen bra plats. Bara grus. Men så hittade vi en lämplig plats efter vägen. Slog upp tältet, Henke lagade lite mat till sig. Kröp ned i sovsäckarna, somnade. Vaknade kl 1 halv 2 och frös som en... jag vet inte vad. Och hade ont i ryggen! Kunde knappt röra mig! Efter att ha legat och plågats ett tag så väckte jag Henke, som tydligen låg och svettades! Så det blev till att sova i bilen igen... varmt, men inte så trevligt med en ond rygg att ligga som en ostkrok.
Dagen efter så for vi vidare norrut. Till Stora Sjöfallet. Där blev det mer vandring. Fast bara totalt 5 km då. Och mkt konstiga stigar, som försvann rätt var det var. Så vi fick irra runt litegran där. Men vi kom fram till knaten och tittade ner och såg... inget annat än dimman från fallet. Lite anti- klimax. Men ändå värt det. För dom fjällen... Jösses!! Mäktigt. Makalöst. Fantastiskt!
Sen for vi direkt till Idivouma, och där har vi bara tagit det lugnt. Läs gamla 91:an tidningar, och tagit promenader med hundarna. Varit in till Karesuando ett par ggr, och turistat.
Milda har hittat två karlar som hon har flörtat med. Dom har svansat runt hundgården och efter oss när vi varit ute och gått.
Igår förmiddag åkte vi hemöver. Stannade i Gällivare hos Henkes syster och åt på hennes resturang. Sen bara hem. Fast eftersom hundarna var med så måste vi ju stanna till ett par ggr för att dom ska få sträcka på benen, vilket bara är skönt. För jag får ju sträcka på mina också.

Idag ska vi först åka på marknaden inne i Härnösand och sen är det inventering på Klöver som gäller.

Måndag

Är hos Henke idag. Och det känns oms en lång dag. Vi klev upp kl 7 eftersom det skulle komma två besiktningsgubbar pga att dom ska spränga på tomten hans för att kunna gräva ned elledningarna... och klockan går så sakta, och jag har inget at göra... städa gjorde vi ju igår... och vi glömde köpa ägg, så jag kan inte baka nånting heller... fast man kanske skulle slänga ihop nå scones, bara för att fördriva tiden!?
Henke åkte iväg till Skönsberg för att läsa av nå felkoder på nån bil, och fylla på nån ac...

Varför kör Canal+ julfilmer i augusti? Det verkar ju lite dumt... vars på jorden firar man jul nu?

Söndag

Ingen rast, ingen ro. Har precis städat klart hos Henke, ska se till at han hoppar in i duschen, sen ska vi åka och handla och sen kommer syster hans, Maria, och hennes söner hit på middag.

Igår vare jobb och dragracing som stod på schemat. Kul kul. Jobbade 10- 14 med Britta, var lite dåligt med folk men det gick ändå. Hann ju fråga henne om lite apporterings- tips! Efter att Henke hämtat mig, hämtade vi Erika på motorbanan och sen bar det av. Vi skred in på området som VIPar!! Men inte en enda bild blev det. Dock en t- shirt! En Lucky- 13. Igen! Och en Chrysler- tröja till mamma.
Var där till 19 ungefär, sen for vi hem med Erika. Var bort till momma en sväng och hann träffa Milla och alla andra som var där. Sen for vi till Henke och åt chips!

Nu återstår bara att komma på vad vi ska bjuda på för middag!

Nämen!

En sån häringa vill jag ha!! Har ju blivit ganska beroende av min almanacka, och det är ju roligare om man kan få den precis som man vill ha den!!

Nu ska jag fortsätta laga mat med Hjärtat! Tacopaj blir det.

Hjärtat som faktiskt har rakat sig idag!! Första gången sen i påskas!! Jag vann!!

Tisdag

Bidde kvar hos Henke. Härligt det! Men efter idag är det sluit på härlighete, jobbat heldag imorron, 13- 18 på torsdag, heldag på fredag och så 10- 14 på lördag.

I helgen är det Sättna också! Synd att jag ska jobba, och ingen att byta med... blir till att åka upp på söndag bara. Måste kika på yr.no vad det ska bli för väder också. Hoppas det blir bra!! Dumt att ha köpt biljetter redan, åsså blir det dåligt väder så dom inte kan köra iaf...

Sen nästa helg! Då åker vi till Fattmomakke, och sen Iddi! en hel vecka med fjällvandring och semester tillsammans med Henke, och hundarna. Och jag har inte varit ute och gått nå med ryggsäcken än... shit. Kanske är dags att börja bli lite stressad nu eller?

Näe, frukost var det!

Emmz!!!

Emmz om Lite bilder från Crusingen!:
KÖÖÖÖÖNG! fan varför gör vi inte sånt oftare? hade ju asskojj! men du borde vara avis...jag fick ju åka amazon också! :D

Haha! Ja du det är frågan det? Vi kanske börjar bli gamla? Avis? Jag? Jag tillbringade ju det mesta av kvällen tillsammans med 5 grabbar i en oldsmobile!! ;)

Lite bilder från Crusingen!


Drinken


Kåning & Jim



Per & Kåning


Per & Henke


Kisspaus i Veda

        

Kul vare!!

Måndag

Dagen idag kommer med största sannolikhet att tillbringas ute i solen. Jag ska bara titta klart på Jakt & Fiske.

Ahh!

Ganska slött idag... Har tittat på film hela dagen. Sen bidde det pizza till middag, från Indiana. deras pizzor blir mkt godare eftersom deras botten är minst dubbelt så tjock som på nån annan pizzeria.
Nu tittar vi på TimeWarp och äter lite chibba.
Ska stanna hos Henke till i morron, skönt det. Få umgås lite extra med hjärtat.

Har även lärt mig idag, att ljudet som blir när man snärtar en piska är ljudet av ljudvallen som sprängs!! Fascinerande!

Söndag

Fy bubblan vilken kväll igår!! Till slut kom ju Per iaf, så vi for upp till Ljustorp och hämtade övriga gänget, Jim, Staf och Kåning, och sen vidare på Kramfors.
Vi hade hur kul som helst i bilen på vägen upp. Mkt pop och skratt! Och en hel del kispauser!
Sen kom vi upp efter kl 22, och då skulle ju hela alltihopa flyttas till Sandslån enligt hemsidan... så vi fickfråga om lite vägbeskrivningar, och det var inte det lättaste... men till slut kom vi fram, var lite coverband och bar o grejjer. Men då var det nån ärthjärna som druckigt ett par öl för mkt, så det bidde lite vatten till henne... Emma och Rebecka kom upp dom också, skoj skoj. Henke köpte en tröja åt sig och en åt mig. Snälla älskling! Sen for vi hem... lite kallt var det, men när dom cabbade upp och det blev varmt så somnade vi som satt bak, partyt fortsatte fram. Det är lustigt att  Jim och jag alltid hamnar bakom nån husknut för att kräkas eller sovandes i nåt baksäte tillsammans!
Kvicknade till i delta, och då hade det bestämts att vi skulle in på Max... men jag hoppade över det. Sen bar det va mot Ljustorp för att lämna av alla, och byta bil. Sen hem! Hem hem hem!! Klockan var kvart över 5 när jag äntligen fick lägga mig i sängen!!
Men kul vare! Jo jo!

Nu ska jag se lite på film.

Crusing strax!

Om bara Per kunde masa sig hit nångång så vi kunde styra kosan mot Kramfors!!

Sitter hos Henke nu och väntar... dricker lite Tabbie- djink också. Gott gott! Och poppar!! Rätt mkt... har skapat en sjuhelvetes blandning på usb- minne som ska med till kramfors!! Yippie ka- yay!

Anna och Fredrik är nu mera Man och Hustru!! 

Lördag

Jobbar idag. Bara mellan 10- 14 så det går alldeles utmärkt.

Bröllop för Anna och Fredrik! Yay! Men det blir nog inte så att jag går dit. Blir så himla mkt att göra och lite tid. Ska ju upp till Krafors sen ikväll också. Crusing!! Vet inte riktigt vilka vi blir ännu, jag Henke och Jim iaf. Ev att Per följer med också. Askalas!  

Mer bilder






Uttråkad? Jag? Nää!!
Hittade lite bilder från när Henke och grabbarna var i fjällen också...






Lite bilder



Sneöra!



Hilda, finaste Hilda!



Charlie.



Buskatta!

Fredag

Ledig idag! Nice! Funderar på om man kanske ska försöka dra med sig la familia ned till standen!?

Torsdag

Jobbat med Britta idag, för första gången. Det fick ju bra. Bara det att kvinnan har sånt tempo, och en annan kan ju inte vara sämre... Dock bjöd hon på supergod lunch, gulaschsoppa. Himmelskt! Det passade alldeles ypperligt då jag glömde ta med egen lunch idag.
Min nacke och axlar håller på att lägga av totalt känner jag. Så blir det när man är lite ledig... Förstår nu vad Anna menade med att (jag citerar!) "utföra lite arbete för att någon annan ska utföra ännu mer, det är ju kanon *smile*". Jösses! Thank you very much!

Det blir vila för Sweetie idag. Hon var så duktig igår så... hade sällskap med Emma och Pärlan upp till paddocken, Emma tyckte vi verkade behöva lite draghjälp!? Åsså tyckte hon Sweetie var lite otaktig i traven?! Travfolk är bra underliga... klart hon är otaktig när vi börjar direkt efter en nedförsbacken och innan en lång uppförsbacke, och bara skrittat på asfalten innan! Himmlen och pannkaka! ;)
Men sen uppe i paddocken gick hon mkt bättre, lite motvillig men med lite "motivation" och "övertalning" (läs: Hot och ordentlig framåt- drivning!) så gick det bättre. Red lite volter precis som planerat, vilket gick över förväntan i skritt och precis som förväntat i trav.  I skritt gick hon faktiskt runt, och utan sin lilla egenhet att göra volterna fyrkantiga, och i trav så blev dom inte alls runda utan runda på halva sidan och sen följde dom fyrkantspåret. Men hon gjorde dom iaf, utan större protester. Lilla darlingen!
Sen började det regna och hon tappade lusten helt, så vi skrittade hem... väl hemma så testade vi ett trav- knep som Emma hade lärt sig. Plastfolie under stallbandagen. Gick väl så där, hon var ju svettig under plasten i morse, men inte var det nå större skillnad på böjsenorna jämnfört med när jag lindar utan. Funderar på att investera i antingen nya Cabejo Heaterpaddar eller "riktiga" stallbandagepaddar, dock har jag ju mer nytta av heaterpaddar eftersom jag kan använda dom när jag rider också... kanske skulle haft både och? ;)

Tror min telefon håller på att ge upp också... attans. Jag vill ju inte ha nån ny!

OCh batterierna till kameran är laddade och klara! Måste ju ta lite bilder på kaninen Hilda!

Mina nya skor ju!

Kom ihåg att Ullis frågade om vad det var för skor jag köpt, så jag får väl lägga ut bilder då.



Fick ta bilderna i lite panik eftersom det var snålt med batteri i kameran, så därför kanske de inte gör skorna rikitgt rättvisa!



Onsdag

Och det regnar... eller har iaf gjort, nu verkar det som om det ska till att spricka upp.

Ridningen igår gick super. Tänk att det alltid ska gå så himla bra, bara jag sänker mina krav lite. Underligt... Hon var lite på tårna för alla bärplockare som var ute (är det nånslags tidsbegränsning eller, så alla måste plocka samtidigt?!), men det gick bra ändå. Sen hade vi max otur med Nordda som var ute och balade. Vi hamnade jämnsides, med en del träd mellan, så hon såg ju inte vad det vars om levde rövare, men hon skrittade på iaf... sen när vi väl passerat träden så hon ser vad det är då, precis då är balen klar så han tippar av den som ligger på plastaren och då dunsar det och skramlar lite, sen öppnas balmaskinen för att den nya ska ramla ut på plastaren, och då trodde jag nästan att det skulle bära av hemåt, men icke. Hon skrittade vidare, dock med huvudet i skyn och med ögon som såg ut att ploppa ur huvudet, men hon skrittade!
Sen var det fler bärplockare, eller svampplockare kanske, som gömde sig inne i buskarna som vi tacktade förbi. Och så race- galopp upp genom reservatet, och precis när jag börjat plocka ihop henne och hon börjar jobba riktigt bra dycker en bär-/ svampplockare upp och det blir ett fyrfotasprång i 90graders vinkel. Det var det galoppjobbet det... men det tog vi igen på sista rakan innan slutskritten! Underbara darlingen!

Hoppas hoppas
att det går lika bra i paddocken idag!! Tänkte försöka oss på lite volter (stora volter!), spännande...

Vädret ser fortfarande bra uut för helgen. Är ju crusing på lödda!! Yay! Och bröllop förståss!

 

Tisdag

Ledig ledig! Och det är himlans trevligt måste jag erkänna!

Blev ju besök hos Ulla på Cityklippet i morse. Så nu har jag lugg. 100% nöjd är jag väl ändå inte, men det akn ju vara som Emma sa att nu har jag ju "förra luggen" att jämnföra med, sist var det ju första gången på ja, 5 år som det blev lugg för min del. Så jag hoppas att det ska kännas bättre imorrn. Och så klippte hon upp det lite, och toppade lite på längden.

Tänkte tona djäkulskapen också, men hittade inte den färg som jag brukar ha så då fegade jag ur.

Var in en sväng på Klöver också innan vi åkte hem (kan inte hålla mig därifrån tydligen...) och köpte linfröolja till Sweetie. Ska ju vara bra för att få upp hullet... Tänkte Milda skulle få äta lite hon också.  Fast henne får man ju knappt i nån mat alls... 

Resten av dagen har tillbringats med diverse värk och tv- spel. LIten nackdel med att vara ledig, man blir lite slö.


Har ett litet dilemma också... eller dilemma, snarare ett litet bekymmer.
Gjorde en upptäckt häromdagen (Länge leve internet...) som får mig att inse hur förbaskat liten den här världen är. Eller iaf den här staden...
Situationen är som sådan att två personer som jag är bekanta med visar sig vara nära vänner. Det som bekymrar mig då är att eventuellt kanske möjligtvis så har B1 berättat saker om mig för B2 (Bekant 1 och Bekant 2, inga Bananer!), då min relation till B1 var lite speciell, som jag eventuellt kanske möjligtvis inte vill att B2 ska veta, då det är en relativt ny bekantskap. 
Det som stör mig lite är att jag inte för mitt liv kan komma på nånting som B1 skulle kunnat berättat. Vi har aldrig, så vitt jag vet, haft några problem med vår bekantskap, men man vet ju inte... Jag är övertygad om att om B1 sagt något till B2, om det så skulle kunna bero på något missförstånd, så väger det tyngre hos B2 än en förklaring från mig... Och det känns ju lite dumt...

Nä hua, klump i magen får jag.

Siktar på att finna orken att sticka ut med darlingen en sväng ikväll också. Blir nog bara en bus- tur ikväll och kanske en ny sväng uppe i paddocken imorgon. Sen ska jag jobba heldag på torsdag ist, så då blir det nog med största sannolikhet vila, och sen en tur i skogen på fredag, och så skrittar vi nog bara en sväng på lördag före jobbet.

Och på lördag är det ju Anna och Fredriks bröllop! Nu går det undan! Skulle ju vilja gå i kykan och kika, men Henke är tråkig och vill inte följa med... Får se vad jag hittar på, känns skumt att gå själv... 

Måndag

Hua för måndagar. Särskilt när man jobbat lördag, då blir ju helgen så himlans kort helt plötsligt. var inte alls roligt att åka från Henke i gårkväll inte...

Vaknade kl 6 imorse, när Milda började vanka runt för att Erika och mamma klev upp. Men jag ides inte kliva redan då, utan låg och läste en stund och vips så vaknade jag igen, fortfarande med boken i handen och tydligen en hund i sängen runt kl 8 ist. Lämpligare tid det.
Efter frukost blev det längdhoppstävling med Viktor, kaninpromenad, tränade tunnel och "Bit inte kaninen" med Milda och så dryga timmens kortspel med mamma och Emma. Sen bar det av mot jobbet. Och här är jag nu... inte särskilt mkt att göra...

Imorgon hade mamma bokat en klipptid åt sig själv men ångrat sig så den ska jag få ta. Då blir det lugg igen!

Ridtravartävling

Länk!

Lite sugen på att vara med är man nog!
Fast det vore ju väldigt mkt behändigare om det var inne i Härnösand, och inte ända ute i Bergsåker... Man kanske skulle försöka göra nåt åt den saken..?

Gaah!

Nu har jag suttit ett tag och fipplat på med utseendet på bloggen. Någorlunda har det ju blivit tycker jag! Men nu börjar "Vad blir det för mat?" så nu ska jag titta på det ist!

Söndag

Tröttdag. Har mest bara sovit idag. Missat allt det fina vädret. Shit...

Henke fick ta och åka iväg för att hjälpa nån med nån bil... kul... men det rycktades om nån grillning sen. Skoj skoj...

Jobb i morron 12- 18. Ledig tis och ons. Jobba tors 13-18. Ledig fredag. Jobba lördag 10- 14. Härligt med lite ledigt.

Ja ja...

Regnet har upphört!

Helt enligt yr.no så slutade det regna efter kl 15, och nu skiner solen och det är ca 18 grader varmt. Yay!

Att ändra utseende här på blogg.se verkar ju betydligt svårare än på bloggspace.se. Där vare ju bara att välja layout, och sen ladda upp egen bilder som bakgrund osv... får väl se hur dte löser sig...

Planerna för ikväll består av chibba och dippa, 2 liter Fanta, godis och någon film tillsammans med Henke. Är ju hundvakt nu också, momma har åkt till Alnö, och stannar tills på onsdag. Så tills dess får Milda vara med mig!

Yes box.

Sagt och gjort - Ny blogg!

Fortsättning från minime86.bloggspace.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0