Tokmorron.

Vaknade alldeles av mig själv kvart i sju. Isaak kom och gosade lite i sängen. Kikade lite på tv. Hittade lite frukost. Lagade en lunchlåda som jag egentligen skulle kunna dela på två, samtidigt som jag pratade med mamma i telefon. Sen på med en massa kläder och ut i kylan med hunden. Nu har jag bytt från slappar- kläder tilll jobbar- kläder och ska snart på med alla vinterkläder igen och ut i kylan och knata till jobbet.

Milda ligger i sängen. Dumheter, men det är ju så kallt på golvet här så vad gör man inte?

Vaknade igår natt av att jag skrek, när Milda skrek för att Charlie lappat till henne. Rackarns katt. Grannarna lär ju tro att det är jag som dänger henne... fast nu har han hållt sig i skinnet, fikc tag på honom då på natten och skällde lite på honom. Fast han blänger fortfarande på henne...

Har nån rackarns förkyldning på G också tror jag... var alldeles mör igår. Och tjock i skallen idag.

Tro om det blir nå Bingolotto i kväll då? Chans på tre miljoner direkt på raden!

Nä, jobb var det...

Dagens middag!

Pyttipanna med ett hjärtformat ägg och gurkvatten.

På bordstabletterna jag fick i julklapp.

Och Scrubs på tv!


Annandagen.

Ja, då var det nästan över. Hela jul- cirkusen. Och jag har inte haft nå överdrivna julkänslor öht...

Det hela började på julafton när Henke kom till mig, och vi öppnade lite julklappar för att slippa släpa allting ut till Häggdånger, det blir ju nog många med bara dem som är från oss till familjen Höglund, utan att vi ska räkna med de från Henkes familj också.
Sen bar det av ute på landet. Började hos mamma och pappa. Öppnad lite fler julklappar. Sen knatade vi bort till momma, gav bort en julklapp.
Sen var det Kalle. Tänk när man tyckte det var lika roligt som Viktor tycker det är nu!! Sen var det mat, julmat är liksom inte lika gott när man inte har 100% julkänslor... Åsså ris a la Malta på det. Med röd sås... jag vill ha gul sås.
Senare kom det en tomte. Från Karlstad! Haha! Fick faktiskt rätt många julklappar tycker jag, måste varit väldigt snäll i år!
Efter det blev det bara en massa surr... OCh sen fick ajg sova i Viktors säng. Sen är så himla hård och bra! Inge ont i ryggen alls på morgonene, bara att kliva upp!


Årets julklappar, utan inbördes ordning.
  • A piece of cake av Leila Lindholm (Emma)
  • Gardiner till vardags- /sovrummet (Mamma och pappa)
  • Bordstabletter till soffbordet (Mamma och pappa)
  • Hunden Milda!! (Momma) Tror jag, vi har inte riktigt fått nån rätsida på det där än...
  • Två värmesljushållare (Theresia)
  • Ljuslykta med blomma (Gunnar och Eva)
  • 'Penna' som man använder för att dekorera kakor och tårtor med (Malin)
  • Skärbräda i trä (Mamma och pappa)
  • Verktygsset och betongkrokar (Henke)
  • En burk Olive Naturell (Erika)
  • Bullformar och bakpulver (Emma N.)
  • Liten Hjärt- stekpanna till ägg (Anna och Arrogant)
  • Ostbricka, viinflaska och Åre- choklad (Krister och Madde)
  • En köksvåg (Mamma och pappa)
  • En epilator (Mamma och pappa)
Jag tror det var alla... får gå igenom högen senare och kolla om jag missat nån.

På juldagen var vi här hos mamma och pappa. Började dagen med en skinkamackao och en kopp te, och spelade Ubongo med mamma!
Sen på em fikades det en massa. 17 sorters kakor, och då hade Emma ändå missat minst två sorter i frysen! Sen blev det som vanligt julmat. Då smakade det lite bättre, hade jobbat lite på julkänslorna... Blev lite Passoa och nån cider också. Trevligt trevligt! Och ost och kex! Dock fick jag sova på soffan i natt. Inte alls dumt det heller.

Nu måste jag gå och gömma Nobless- asken för mig själv så jag inte äter upp allihopa!

Nu är det nära...

typ tio minuter kvar, och sen är det faktiskt julafton. Så då skulle jag kunna börja öppna julklappar, men jag ska sova först och spara lite på dom!


Uppesittarkväll.

Jaha ja... Henke sover. Hunden sover. Ena katten verkar dock vara vaken... och inte verkar det som om man kommer vinna nåt heller...

Fått julklappar har jag idag också! En av Anna och Arrogant, en av cheferna, en av Emma, en av svärfar och hans sambo och en av svärmor! Fast jag har inte öppnat dom än. Eller jo, den från cheferna öppnade jag för att kunna lägga in innehållet i kylen och så hade Henke fått instruktioner av Gunnar och Eva att öppna den från dem eftersom det var en blomma. Så det gills inte!! Och den från Emma var bara inslagen i cellofan så det vet jag redan vad det (Fyndigt! Mkt tack!), men jag har inte öppnat den! Får ju lite dåligt samvete nu när jag fått klappar från folk jag inte köpt nåt till... får bli några i efterskott!

Fått det tredje (och antagligen sista) julkortet idag också! Tack Madde och Daniel!

Varje års mellandagsrea verkar vara "den största någonsin"...

Dan för dopparedan...

Ja nu är det nära! Börjar bli lite pirr i magen faktiskt.

Alla julklappar är nu inslagna!

Lägenheten är städad, och jag väntar på att Anna ska komma hit. "klockan 12. SHARP!" Sen blir det jobb till kl 18. Undrans om det kommer vara mkt folk, så här på dan för julafton?

Ikväll blir det Bingolotto, vet inte om vi ska vara här eller hemma hos mamma och pappa. Det återstår att se...

Dagen.

Vaknade och fick smått panik när jag insåg att det är den så kallade "Dan före dan före doppparedan". Sen tog jag bussen ut till Häggdånger, blev en sitesajing i Barsviken också. När jag var nästan framme ringde Anders Hovslagare för en vägbeskrivning, han hade varit ute i skogen och irrat! Sen var det skoning! Finally! Efter skoningen blev det rejält bus i hagen. Ojojoj! Jag hoppas skojävlarna sitter kvar...

Sen blev det en massa handling med mamma, Malin och Momma på stan. Hittade en kofta på Lindex som fick följa med hem, och en massa gotta på ICA. Och Bolaget!
Och Henkes julklapp låg i brevlådan när jag kom hem! Finnemang! Nu är det bara tre stycken kvar som ska slås in, sen är det klart!

Har gjort lite knäck också. Momma- style. Stenhård- style! Nu ska jag bara dekorera lite cupcakes och sen ska jag nog följa katternas exempel och krypa ned i sängen.

Och just ja... uppesittarkvällen gick åt pipan...

Två insikter.

  1. Jag gör knäck som Momma, stenhård. Men den räcker ju längre då...
  2. Plastpåsar är bra att använda när man har med färgad madelmassa att göra. Min kavel är numer både grön och röd.

Dessa julklappar!

Nu har jag hållit på jag- vet- inte- hur- länge med att slå in julklappar, och när jag tror att jag är klar, då kommer jag på att ju hade gömt undan en i köksskåpet. Och sen har jag ju en stående i hallen. Och en där, och en annan där... så jag är fortfarande inte klar!

Men alla räkningar är betalda iaf!

Hicka...

Ja jösses! Började halvvägs hem, och nu börjar det bli tröttsamt. Får se om jag hittar nå middag så skiten går över. Åhå! Det finns ju tacos- rester kvar!! Trevligt trevligt!

Årets andra julkort anlände idag från Moster med familj och hund! Mycket tack! Vilken tur att jag investerade i fler magneter idag då så det får komma upp på kylskåpet det också!

Även köpt Bingolotter till uppesittarkvällen och en liten julklapp till Momma och Morfar idag.

Imorron är det skoning som gäller. Inget ska få komma ivägen! Har upplyst chefen om det också så nån annan får rycka in.

Det måste vara kallt här i lägenheten på nätterna eftersom Charlie sväljer stoltheten och sover i sängen med mig och Isaak.

Kvällen bjuder på julklappsinslagning, cupcakes- dekorering och om det hinns med så har jag ju en massa bilder som ska klistras in i albumet!

Måndagmorron...

Är förvånandsvärt pigg och utvilad känner jag. Typ en halvtimme efter att jag gått och lagt mig börjar dom skotta snö här utanför... och som dom skottade! Noggrant.

Idag blir det jobb kl 14. Innan dess ska jag slå in alla julklappar som panik- köptes igår. Men det känns rätt bra ändå.

Åsså får jag inte äta upp allt godis jag gjorde igår!! Ahh!

Nu får det räcka.

Jag har bakat muffins, gjort lite julgodis och dekorerat pepparkakor så ögonen går i kors, nästan en hel burk!

Men lite julstämning blev det! Tommy Körberg och Christer Sjögren, dom kan dom!


Nominering till Dagens I-landsproblem.

3 st av mina naglar har idag gått av... ungefär vid nagelbanden! Eller ja... så nära nagelbanden det går för en nagel att gå av utan att det ska göra ont iaf... Varför kan inte jag också få ha Annas nagel- kvalitet!?

Nu ska jag dra igång lite julbak!

Söndag.

Gaah! Jag är så jävla seg! Har spenderat hela dagen i vågrätt- läge. Det var ju så mkt jag skulle göra ju... Ska se om jag kan hitta lite energi till att åka till Birsta iaf. Fast det lär ju behövas rätt mkt energi för ett sånt företag... ajja, går det så går det.

Måste ju hitta lite sk julklappar. Tydligen ska man köpa sånna innan "Julafton" som infaller på torsdag. Vars köper man såna då? Får fråga nån expedit om hon kan visa mig till julklappshyllan.

Glada nyheter! Jag var inte riktigt lika fattig som jag först trodde! Men ändå långt ifrån tät.

Jobbat klart för den här veckan.

Yes box. Nu sitter jag och väntar på Henke och funderar på vad jag ska utfodra honom med för middag... Jag vill ha lax, men karln äter ju inte fisk... dum... Ska jag behöva nöja mig med köttbullar bara därför?!

Kanske skulle springa genom duschen en sväng också? Då kanske huvudvärken vill ge med sig...

Och Anders Hovslagare skulle ju ringa nu på em också. Han måste!

Just ja!

Jag fick mitt första julkort idag!

Tack Annika och Tomas!!

Fredag, men noll fredagskänsla.

Har jobbat hela dagen. Hela kalla dagen. Fick tillbringa en bra stund ute på lagret med att flytta hundmat, och det var lite kyligt!

Investerade i ett par täckbyxor idag också. Eller skalbyxor heter det ju tydligen. Som jag kan ha när jag promenerar till och från jobbet. Kalas.

Även att Anders Hovslagare ringde och avbokade! Gaah! Hans bil hade inte klarat kylan så dämparna hade frysit ihop... Han ska ringa imorron em, och förhoppningsvis kommer han kunna komma snart! Nyss! Hoppas vi får högsta prioritet...

När jag slutade kom Henke och vi åkte och åt lite mat. Sen blev det Coop en sväng, Henke var snällast och köpte gotta åt mig!
Nu sitter jag här ensam, tittar på tv och väntar på att han ska komma ut på msn och spela lite Patiensduell! Vilken fredagkväll!!

Imorron blir det jobb, tillsammans med Anna. Yay!

Ånej! Nu har Kanal 5 börjat visa den där obehagliga, håriga Kanal 5- loggan igen...

Kan man ha en kanin i lägehet? Tillsammans med två katter? Och som är jättestor? Jag undrar jah...

Jobb och cupcakes.

Bakade lite Christmas Cupcakes innan jobbet idag. Och dom blev rätt goda. Men frostingen som jag gjorde nyss gick åt pipan. Skulle inte låtit chokladen svalna innan jag blandade den med Philadelphian, den stelnad direkt och det blev Philadelphia med choklad"kross" ist... Och nu har jag inge mer choklad så jag kan göra ett nytt försök. Smaken är det dock inget fel på! Ska prova och mixa den med stavmixern och se om det blir nå bättre.

Jobbat med Anna idag. Kalas. Har inte varit nå större bekymmer. Läget under kontroll. Men jag hade lite problem med att få en gubbe att tro mig. "Du luras!" "Nej." "Det är ett skämt va?" "Nej." "Är det sant?" "Ja."

Det höll på att köra ihop sig riktigt idag! Bokade skoning med Hasse i måndags han skulle komma i morronfm. Hade pratat med en annan hovslagare också, Anders, men igår smsade jag honom och berättade att han inte behöver komma. Men så ringde mamma idag och berätade att Hasse ringt och avbokat! Fick ringa Anders och höra om han fortfarande skulle ha möjlighet att komma och sko två hästar. Men den kunde ha som tur var!! Och han är inte mkt dyrare än Hasse heller! Lucky! Synd bara att jag jobbar så jag inte kan vara med...

Riktigt kallt ute idag också. Bitterljuvt.

Utryckning.

Fick ett väckningssms vid halv åtta i morse där Madde undrade om jag kunde jobba heldag idag... Krister har blivit sjuk.  jamenvisst. Fick bli lite sen också. skönt det att slippa stessa. Jag pallar inte morronstress. Får ont i magen av det...
Det har varit jag och Madde hela dagen, och det har varit så trevligt så. Vi tillbringade ungefär en halvtimme åt att designa och tillverka en rund prisskylt, och sen fick den en väldigt speciell placering. Det var lite kunder just då ju!

Jocke var in och köpte musfällor. Skulle på krogen i helgen sa han.

Imorron ska jag jobba em också. Med Anna, det kan ju knappast gå fel!
Innan det hade jag tänkt hinna baka lite cupcakes!

Tårtkalas!

Hemkommen efter en hel dags jobb och efter det tårtkalas hos mamma eftersom bror fyller fem (5!) år. Han fick ett par sugrörsglasögon av mig och H. Och dom blev populära, han drog i sig två glas saft så han inte orkade nån tårta!

Mamma: "Gud så du ser ut i glasögon pojk!"
Viktor: "Ja visst var dom fina?!"

Tokpojk!

Men det är då självaste!

Det går inte i år heller...

Det går bra till "I ett barns klara ögon" sen är det färdigt och tårarna tränger fram. Varenda gång!


Hemma igen.

Vart en rejäl rundtur med Anna, men vi hittade nog allt vi skulle ha. Finemang! Ibland så får Härnösand till det! Nu är det bara resten kavr så att säga!

Har fått mina gardinstångsbeslag uppskruvade idag också! Tack du okände!

Jobbat idag... segt, men nu är det över. Imorron blir det jag och Anna hela dagen.

Vad ska jag hitta på nu då? Åt på jobbet så det behöver jag ju inte göra... Fick ett infall och tänkte göra en rusning upp på ica och handla lite ingredienser, men det gick över. Orkar inte baka nåt ikväll ändå.

Tro om det är nåt skoj på tv då?

Flitig.

Oja! har haft tvättstugan, har städat lite och diskat. Slagit in de julklappar som hittills anlänt, och Viktor födeslsedagspresent. Har ringt fastighetsskötaren och retat upp honom. Han blev inte arg på mig, utan på målarna som inte satt upp beslag för gardinstänger! Men nu ska han komma hit framöver och sätta upp dom, bäst att han får göra det själv så det blir riktigt gjort! Åsså ska han kolla vad det är för temp här... jag tycker det är för kallt, och ändå har jag elementen på max och det är inte särkilt kallt ute, och om Yr.no håller vad dom lovar ska det ju bli neremot -15 i veckan! Oj oj, på med tosserna!

Sitter och kikar på Extreme Sports nu, snowbordåkning. Vad duktiga dom är pojkarna!

Nä, nu ska jag nog knata ut och möta Anna.

Ett litet lördagsminne!

Emma Emma!


Tvättstuga.

Klockan 7 (SJU!) till 11. Inte ens katterna ville vakna då... Åsså bokade jag 11- 14 passet också. Bara försäkerhetsskull, blev lite väl mkt snooze.

Det var en sak till!

Soffbordet var inte bara en julklapp från mamma, det var ju även från P A P P A. Tack Pappa.

Så där, så har vi rett ut det också!

Snabb visit

Vi kom hem till mig, jag och Henke. Henke skruvade upp taklampan i vardagsrummet och jag plockade ihop lite och skulle precis börja diska när telefonen ringer. Då är La Familia på väg. "Vi är hos dig om tre minuter. Bjuder du på kaffe?" Jösses!! Så det blev en sen middag idag. Har nyss ätit färdig, och nu ska jag kika på filmen Skicka vidare på 5:an. Och i nån reklampaus ska jag leta efter Leilas Christmas cupcakes- recept!

Lite juligt blev det väl iaf?

Är rätt nöjd själv men ska fixa lite till, men det blir vid ett senare tillfälle!

Nu ger jag upp...

har trixat lite med att göra en ny design. En juldesign. Men nu ger jag upp och går tillbaka till den gamla, men med den lilla ändringen att det snöar lite! Gör ett nytt försök imorron!

Tack och god natt!

Åsså vände det igen!

Det blev lugn hemmakväll med H iaf! Fick dock ett kort besök av Emma, trevligt trevligt!

Nu blir det nå B- vampyrfilm innan det är dags att hoppa i sängen.

Jaha, så var det lördag då.

Och man verkar inte ha nån egen vilja ibland!! Tänkte ha en lugn kväll tillsammans med Henke... men nu helt plötsligt sitter jag här snabb- piffad, dricker öl och väntar på en skjuts som jag inte beställt. Tänk så fort det går!

Det blev iaf lite lugnt innan. Vi åt tacos och kikade på NileCity, andra DVDn med Aftonbladet!

Jaha ja... undranas när den där skjutsen dycker upp då?

Senaste tillskotten i lgh!

Sweetie får bo i fina ramen.

Fina julstjärnan från Wilmas Indiska.

Kylskåpet är nydekorerat! Och en vilken dekorering det är sen!

Emma, Staf, Ping och Björck, Sweetie och Emma igen och Ping!


Idol- final vare ja...

Som en vis kvinna en gång sa till mig, det är bättre att dom "bästa" inte vinner, för då får dom göra sin egen grej...

TV!

Idag kom min tvbox! och med den en massa kanaler! Var rädd att det skulle blivit något fel när jag beställde så jag skulle fått fler än jag valt, men fick prata med Daniel på Tele2 och han förklarade väldigt pedagogiskt att i ca två veckor så kommer jag ha lite fler kanaler för att visa vad som finns.

Blev lite shopping med mamma och Erika idag. Bland annat en superfin julstjärna till köket och en superfin träram från Wilmas Indiska, hoppades att hon skulle ha nåt fint bambudraperi också, men njaa... möjligen MonaLisa.

Och när 17 ska dom skicka Henkes julklapp då? Vill ju se hur den ser ut! Förr har dom ju varit jättesnabba ju... det andra paket har iaf landat i Ånge idag!


Jobbiga beslut!

Jäkla Anna började surra om att jag skulle hyra in Sweetie i deras stall, och nu grubblar jag bara på det en massa!! Damn...

Åh! Jag vill ha fredagsmys! Dålig stil att visa den reklamen på en onsdag tycker ja!

Osså vill jag baka nånting. Nånting juligt. Men jag har inga ingredienser till sånt... får nog ta en sväng på affären med mamma imorron och införskaffa lite!

Charlie skulle hoppa upp i soffan förut, men slog huvudet i soffbodet ist, stackarn! Låg och surade bakom soffan ett tag och sen uppe på klöspelaren, men nu verkar han var på bättre humör. Och det är ju bäst för honom det då jag mutade honom med en potion Whiskas blötmat!

Nu är det Oskyldigt dömd.


45 minuters snooze!

Jag gillar snooze!!

Igår så blev det lite julklappsshopping. Internet- stajl! En är jag lite osäker på än, har inte riktigt bestämt vem som ska få den riktigt. Men en annan blev jag supernöjd med! Och så blev det en födelsedagspresent till Viktor också! Och allting kommer nog inom en snar framtid, fick ett mail med sändningsbekräftelse från ena företaget nyss! Och det andra företaget brukar också vara supersnabba! Sen kommer det svåraste: att hålla dom hemliga till julafton!


"Huvve- knackning"

Dagen började med en halv försovning. Ställde larmet på telefonen på 07:15 igår kväll, men glömde att aktivera det. Vaknade i morse och låg och väntade på att den skulle börja ringa... till slut tittade jag på klockan och den visade 08:05!! Bråttom bråttom! Och jag som hatar att stessa på morgonen. Får ont i magen av det...
Efter ett par timmar på jobbet fick jag huvudvärk. Rejäl huvudvärk... Hatar huvudvärk! Tycker det är otäckt... man vet ju inte som kan vara fel därinne.
Men nu har jag druckit en MER festis, tagit en Ipren och en 20 minuters dusch och nu börjar man känna sig som folk igen!

Jag gillar inte Systembolagets reklam med ungdomar som "sköter sig" på fest och sen kommer texten "Nä, så går det nog inte till." Som tex den grabben som blir bjuden på öl men tackar nej för att han lovat sin mamma att bara dricka visst många... åsså kommer texten! "Nä, så går det nog inte till." Men tänk de föräldrar som faktiskt har en deal med sina ungdomar om alkohol då? Och har ungdomar som håller dealen? Åsså kommer Systembolaget och säger att "Nä, så går det nog inte till."
Nä, jag gillar det inte...


Måndag.

Trötter! Jag måste skärpa mig med sängtiderna! Inget larv och sitta och titta på filmer sent på nätterna! Gaah!

Har iaf beställt tvbox idag! 3- 5 arbetsdagar, sen kommer den! Då blir det mer kanaler än svt, 4:an och 6:an. Yay!

Det är fantastiskt hur mkt ett soffbord gör för ett rum! 

"Hur många är dom? Är det 400 eller 6?" - Viktor om antalet fiende- gubbar i tvspelet.

Bilder!

Mina hyasinter som mamma arrangerat!

Mitt fina soffbord!

Julfint på balkongen.

Adventsljusstake (har inte hunit tända ljus nr två än) och en halv fönsterkatt.

Min fina amaryllis. Tre stora blommor plus en knopp.

Amaryllisen.

En soffkatt.


Utökning i hushållet

Nu har jag ett soffbord. Tidig julklapp från mamma, och det blev så tjusigt! Men lägenheten blir bara mindre och mindre känns det som.

Sen har jag även fått en sop med tillhörande skyffel av momma och ett moppset av mamma, så imorron ska det sopas och skuras!!

Måste försöka får upp lite tavlor och så på väggarna också.

Det fastnade frigolit från bordskartongen i morrhåren på Charlie!

Uppesittarkväll hos mig? Lite bingolotto, julstämmning, glögg och kanske en O'boy- grogg?!



Canal Digital har ändrat sin reklam så man slipper se åsnans (mulans?) hemska hovar.

Hästdag på butik Klöver

Den är nu avverkad. Var rätt lyckat tycker jag väl!

Nu ska jag värma lite glögg och sen ska jag njuta av den medans jag sätter upp ljusslinga på balkongen! Härligt! Hur har Spotify det med julmusik då måntro?

Mörker...

Jag fattar inte? Varför blir det inte ljust? Det är ju knappt lönt att dra upp persiennerna ju, det gör ju varken till eller från.
Sitter och väntar på mamma nu iaf... har petat i mig en frukostomelett i skenet av tända ljus. Fick ett sånt där numrerat ljus av mamma, så idag har jag brännt nr 4.  

Nu ringde mamma, dags att knata ner på parkeringen.


Imorron, då jäklar!

Då är jag ledig och ska åka ut till mamma och pappa, och rida! Det var ett tag sen... skämmes tamefan.

Skulle ju ringa hovslagaren idag också... det glömde jag bort. Rackarnas rabarber.

Och på lördag är det Hästdag på Butik Klöver! Hoppas det kommer mkt folk!

Jag har fått paket!

Eller fått och fått, kommer ju en faktura senare...

Iaf innehöll det ett stycke pyamas, ett stycke pyamasbyxor (fast bara byxorna som sagt...) och ett stycke nattlinne som jag inte hittar alls på halens.se längre, svart med små rosa hjärtan på var det iaf!

Nu väntar jag bara på att laxen ska tina så ska det blandas i ordning nån mat. Lax, wokgrönsaker och nudlar kan det va nåt?


Och på tal om fått!! Jag har fått en fleecetröja av jobbet dag! Tack och tack!

Illa...

det gick åt pipan... det enda som blivit gjort är disken och lite ihop- plock. Katt- tvätten och bakningen får vänta tills ikväll, alt i morron! Då tar vi nya tag!

Gaah! Det måste in lite diciplin i det här hushållet!!

jag ställer väckarklockan på 8, och den ringer klockan 8, men jag slår av den och somnar om till klockan 10. Vansinne säger jag, vansinne!

Nä, nu ska jag ta itu med det jag skulle göra idag. Alltså röja ihop lite, baka och tvätta katten. Men först ska jag leta fram nån frukost! Dagens viktigaste mål.

RSS 2.0