Volbeat - I only wanna be with you

 

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

It doesn't matter where you go or what you do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

You stopped and smiled at me
And asked me if I cared to dance
I fell into open arms
And I didn't stand a chance

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you
No matter what you do
I only want to be with you


Häggdånger hela dagen.

Har varit ute hos mamma och pappa hela dagen idag. Klappat lite på Sweetie och pussats med Bobby. Fick hjälp av pappa att fixa cykeln, så nu sitter Springer- kopian där den ska och jag och Milda tog en premiärtur. Och det gick faktiskt bättre än väntat. Hon var ju lite skrajsen (nåt annat hade jag inte väntat mig...) men hon skötte sig bra ändå. Och springa det kan hon!

Har även bokat pappa i helgen, då ska vi kattsäkra balkongen! Och insett att handsfree är himla praktiskt när man spelar patiensduell. :thumpup:


Ny mobil och nytt inlägg.

Yes! Idag har jag införskaffat en SonyEricson W595. En rosa. Och eftersom den är så ny och fin så blev jag ju tvungen att köpa en åkpåse till den, en rosa med Nasse på (igen ja, för min gamla har sprungit bort...) i ett försök att bevara glansen. Även att jag fick ett par cerisa (och det är ju nästan rosa det också!) tofflor av Henke. :love: Dom ser ut som dom är gjorda av en mopp, men dom är himla varma och goa! Väldigt behändiga när man springer ner till tvättstugan har jag märkt. På tal om tvättstugan, så fick jag rejäl hjärtklappning när jag var ner och skulle slänga in allt i tumlaren resp torkskåp och fick bara en röd lampa av den där plupp- detektor- grejjen!! :bigeyes: Efter ett par tre försök vid tvättstugan så provade jag med dörren in till de nadra stugorna och bokningen, det blev bara rött på första försöket, men så klämde jag lite frustrerat på pluppen och sen blev det grönt!! Sen vare inga problem. Tack och lov.

I veckan har det varit massa jobb. Gick ut hårt efter lilla semestern med en sexdagarsvecka. Och igår vare 60årskalas hos en fd Häggdångersgranne. Och vilket 60årskalas sen! :thumpup: Fast jag var bara där ett par timmar för Emma var husvakt och skulle ha grillpartaj. Så Henke kom och hämtade mig, och jag sa att vi skulle åka upp till mig så jag fick hämta lite dricka, lite varmare kläder och lite annat smått och gott som man kan tänkas behöva när man ska övernatta, men det hann vi minsann inte med för potatisgratängen var klar den! Den var inte klar... :|

Ajja, imorron är det en ny måndag igen...

På väg hem.

  • Kundtoaletten på Shell i Töre gav ett blandat intryck. Det luktade fräscht, och var relativt rent. Men golvet var skitigt och det fanns inga pappershanddukar.
  • Vit Toblerone är bra skit. :thumbup:

Lördag, dag 9 i Iddi.

Jösses vad tiden går fort. Känns inte som om vi hunnit med nånting...
Nu är det iaf bara jag och H kvar. Övriga drog igår natt eller förmiddag. Vissa hem till sig och andra till Riksgränsen för mer skoterkörning.
Igår blev en slappardag för mig och H. Vi var till Karesuando en sväng och handlade lite. Jag förundras över att korvbröd är väldigt sällsynt, vi hittade det på den tredje och sista affären (och då var det inte de bästa, Pågens, utan nåt ekologiskt med okänd tillverkare. Fast ekologiskt är ju bra!), men är det godis eller kakor du är ute efter då finns det huuur mkt som helst. Överallt! Kakor till förbannelse... :rolleyes: faaast, kakor är ju ganska bra det också! :) Men Bullens Pilsnerkorv och Ballerina tror jag inte är någon hit...
Åsså fick jag peta i mig en bit Kourpa (korv gjord på renköttfärs som lindas in i nån fetthinna, som dom först röker och sen steker) i ett tappert försök att få tyst på Hs mamma... tyst blev hon dock inte, men hon bytte samtalsämne iaf och slutade tjata. :S

Ryggont.

Igår blev det skoteråkning. Hujedamej! H körde fast i x antal branter, så då fick jag gå uppför nämnda backar. Bitvis i snö upp till midjan. Kul. Och så vare mitt fel att han körde fast, trots att det var han som övertalade mig och följa med!! :question:
Idag har jag dock vare i stugan hela dagen pga ryggont. Riktigt mkt ont... har läst hela dagen, En värld utan slut, himla bra bok!! Och nyss har vi varit borta hos Arnold och ätit kyckling. Kyckling- måndag! :P Maria är duktig på att laga mat hon! ;) Och nu är det bara jag och Johanna i stugan, grabbarna skulle stanna och skruva. :bigeyes:

Jaha, så var vi i Iddi då.

Resan gick ju relativt bra. Vi startade med en snabb middag på Frasses i Härnösand vid 18tiden på Skärtorsdag. Och vi var framme i Iddi vid 9tiden på Långfredagen... Då hade vi dock stannat en timme ungefär så Per kunde få sova lite, han körde hela vägen stackarn. Förutom tio minuter då Johanna körde, men sen vågade hon inte köra nå mer pga halkan. Snorhalt vare, typ halva vägen, så därför tog det sån tid.

Sammanlagt sov vi typ 4 timmar på hela natten, i bilen så det var ju inte ens nån ordentlig sömn... Och sen när vi kom hit, så for grabbarna direkt till nå Mertajärvi för att skruva in nån bandtraktor som dom har ståendes där. Så jag och Johanna blev ensamma i stugan, satt och surrade ett tag och sen så tog vi en promenad bort till byn. Träffade Tea där, Henkes mamma, och hon frågade om vi ville följa med in till Karesuando när hon skulle handla, och det gjorde vi eftersom det skulle ta lite tid för grabbarna att bli klara... Så vi var in på macken som har allt, absolut allt du kan tänkas behöva. Nånsin. Och efter det så bjöd Henkes storasyster Maria på tacos! Vi blev kavr där rätt länge och surrade med henne och Tea. Och sen for vi till stugan och tittat på lite Småstadsliv innan pojkarna hoppade in i bastun och sen blev det sängen. I tolv timmar! Iaf för mig, Henke och Johanna, Jeppe och Per for iväg till "Backen" på nån fest där...

Vi får se vad som händer idag. Tydligen är vattenpumpen trasig så det är nummer ett på listan. Är ju så behändigt med rinnande vatten...

RSS 2.0